Ambulantniporod.cz je informační kampaň.

Jsme rodiče, kteří mají výborné, dobré i špatné zkušenosti s péčí o ženu ve fertilním období jejího života a její děti, kterou poskytuje Česká republika. Chápeme porod a narození dětí jako důležitou rodinnou událost, která v rodině přetrvává desetiletí. Pomáháme dobrovolně ostatním rodinám nacházet informace o péči v českých porodnicích.

Po zralé úvaze a mnoha vážných debatách neposkytujeme podporu, která spočívá v tom, že bychom dělali cokoli za rodiče. Poskytneme vám psychickou oporu ve vašich rozhodnutích, podklady a informace, ale je třeba abyste se o své děti a svou rodinu naučili bojovat především sami. Nechceme být nástupci zdravotníků v přebírání cizích rodičovských kompetencí.

Kampaň Ambulantniporod.cz je provozována a rozvíjena pomocí téměř nulových nákladů. Je do ní vložen především čas a zkušenosti dobrovolníků.

Suplujeme všechny veřejné složky pomoci rodičům, které dnes selhávají.

Ambulantniporod.cz se připojil k dodržování Mezinárodního kodexu marketingu náhrad mateřského mléka a navazujícím rezolucím přijatých Světovým zdravotnickým shromážděním WHO.


Eliška Vlasta Kupšovská, DiS., zakladatelka
eliska.kupsovska@gmail.com

Gehenna, sprostý podruh (nekontaktujte mě)


SPOLUPRÁCE

SpoKojení, z.s.
Šestinedělky.cz
Aperio
Biostatistička.cz
Česká asociace dul
Česká ženská lobby
Unie porodních asistentek
Liga lidských práv
Jemné zrození
MUDr. Marcela Peremská
Mgr. Věra Jedličková

NESPOLUPRÁCE

Výrobci, média a osobnosti, které porušují Mezinárodní kodex marketingu náhrad mateřského mléka a navazující rezoluce přijaté Světovým zdravotnickým shromážděním WHO.